Novament a la barra del bar

Sóc en mig de  brams, sorolls, musica i rialles etíliques,

Una emocionant circumstancia em té segrestats els cinc sentits.

Porto una rato interaccionat  amb una aura enlluernadora

Un somriure generós, amable.

Natalie Portman 05:

Un contorn encara mes generós, més amable .

La cervesa em corre suau per la gola, subtilment dolça.

Per l’ encèfal em brollaven lisèrgics pensaments. Un vent fresc i esperançador  es cola en el meu paisatge rutinari i avorrit. Em sento com nedant en un llac serè i  lluent enmig d’un garbuix  d’ animes atribolades.

Mirant a uns  ulls que silencien  fins el meu més lànguid lament o queixa.

Corre, corre suau la cervesa per el meu endins.

Charlize Theron:

El batec se’m trasbalsa quan hi mantinc una fugaç conversa.

Rialles, gesticulacions diverses m’arrosegen en un remolí imparable . És difícil sentir entre tant soroll. Casi no sento el que diu , perquè el que és el que sent el meu cos, el que  anhel.la a prop d’aquest altre cos és prou  obvi i patent.

Intento camuflar l’ irrefrenable pulsió que em domina per no quedar amb el cor , i el cos , al descobert.

Entre tant, la musica governa els moviments i  enalteix la seva silueta, el seu somriure generós, amable.

Corre suau, subtilment dolça i euforitzant, la cervesa i la nit al seu costat.

Els llums i els sons queden amortits  en una escena que ens dibuixa sols en mig d’una  multitud que poc a poc s’evapora.  El temps poc a poc  s’ atura. Ella es mou com en càmera lenta. Una simple baixada d’ulls es fa infinita, bestialment encisadora.

Les cassoletes dels genolls em tremolen; no estic acostumat a percebre  aquest riu de passió que m’ inunda.

De cop i volta però, el volum es torna estrident. Com si m’haguessin caigut dos taps de les orelles. Un soroll escandalós  i lluminosos llampecs em forçen  a axinar els ulls.

El somriure generós parla amb un tercer. Es saluden, es coneixien.

Ell la convida ves a saber a que i on. Ella sembla accedir-hi.

Jo em  desespero. M’irrito.

En la meva imaginació  atrapo entre les cames al dipòsit d’una moto de curses passionals.

Lambretta DL/GP The Scooter Rider #vespa #lambretta #scooter #thescooterider #mod #race:

Apretant les dents amago el cos dins del carenat mentre accelero amb decidida ràbia exprimint tota la potencia d’aquesta moto de desig i  passió.   En la següent corba entraré per l’interior i derrapant.

Marc Marquez, Honda HRC:
Mes val que t’apartis…Mal parit!

Però la pista del bar no és una cursa de MotoGp  .  Ella marxa amb l’altre i jo no puc més que  sortir per la tangent; fent un recte ( dit en argot motero).

Recte cap al barra buscant auxili líquid.

Els fins feia un moment vius colors de les parets regalimen fins a terra i es transformen  en fosca negror. La musica perd  inercia fins a frenar del tot.  Tots els vidres i miralls esclaten i s’esmicolen en  bocins al meu pas.

BARRY SHEENE:

M’ arrepenjo a la barra , asseient-me  en un tamboret , davant una nova cervesa.

Ara és amarga, aspre.

Corre pel meu interior apagant el foc, la passió .

L’incendi ardent i apassionat que hi tenia en la meva ànima  i el nou incendi rabiós i sulfúric que ara hi tinc .

Corre amarga i aspre la cervesa pel meu endins.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s