I love BCN guiri

Cada cop m’agrada més perdrem per Barcelona i mirar-la amb ulls de guiri. Et fitxes en milers de detalls que si vas amb el pilot automàtic de ciutadà comú no hi pares esment. A més, si et mous per zones de guiris  tens l’avantatge afegit de poder dur una càmera en mà sense que això comporti cap fet extraordinari.  Et permet enfocar casi cap on vulguis sense que ningú ho percebi com una agressió o atac a la seva intimitat . Ni tampoc ningú  flipi perquè estàs estàtic enfocant a una paret.

inevitable fer sortir el que havia de ser l’ hotel just a la finca del davant del Palau…..


Com deu haver arribat a montar-se això en aqui?  El que hi ha en mig de la fulla es l’illa de Sicilia.

la nostra petita ” Bankia”Quan veig algun tipus de moguda audiovisual l’afecte tafaner m’és irreprimible.Ja he anat aprenent que sempre acaba apareixent algu de producció que et demana més o menys amablement que respectis els drets d’imatge del personatge al voltant de qui s’esta montant la tangana…en aquest cas.. l’entrevista a un mag...

??????

publicitat viva

Subirachs Star Wars

Balconets a l’obra

barça

La vida es xula   (publicitat)


la gitana que demana  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s