Durao Fastigoso

Notícia per reconfortar-se ( ironia )  dilluns a primera hora mentre un va cap a la feina si té la sort de poder-ho fer. Si és així segur però que no és una feina tan xula com la que acaba d’  aconseguir Durao Barroso per a “treballar” a Goldman Sachs. L’expresident de la Comissió Europea ens fa un clocadeta d’ull a tots els curritos i pobres en general.

Ja quan era president va tenir una petita polèmica per la hipocresia que implicava anar amb el seu mega Wolsvagen  4×4 pels carrers de Brussel·les mentre es presentaven lleis d’ energies netes i proteccionisme  medi ambiental.

En aquell moment tot va quedar amb que a la seva vida privada té dret a fer el que vulgui.

Ara també pot fer el que vulgui legalment perquè ja fa vint mesos que no és el president de la Comissió. Però òbviament quelcom trontolla.

 

 

 

Ara ja no és que faci fàstic que Felipe Gonzalez estigui en el consell d’administració de gas natural o que l’ex canceller alemany Gerhard Schröder ho faci pel petroli rus.

 

 

 

 

Ara és un expresident de l’ organització supra nacional  europea el que, com a colofó de la seva carrera política, ens aixeca el dit del mig.

 

Quin puto fàstic.

 

 

 

 

 

Malgrat tot  un  ha de celebrar que  és viu un puto dilluns més i pensar que a l’esmorzar podrà brindar alçant el cafè amb llet per aquest senyor tan digne i emblema de la millor conducta que un ha d’esperar d’un polític al us.

Malgrat tot, un ha de tenir un bon dia.

Bon dia !!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s