Setembre a arribat

 

Primer de setembre.
76a35-dscn1247

La roda va normalitzant la seva inèrcia. La majoria que en tenia ja ha fet les vacances. A bona hora arriba el laude del Prat. Malgrat tot augmenten de nou la venda de cotxes i de pisos. Encara queda classe mitjana. Classe alta no cal dir-ho.

DSCN2754

 

 

Els pobres veuen com es tornen a omplir els carrers de la ciutat. Joves brillants de sol recorden que la fi de l’excepcionalitat arriba a mitjans de mes. Quan arribi l’escola o l’institut.

c0bdb-dscn1825Dies de recances, salutacions i esperances. Les teles i les ràdios presenten nova temporada mentre es vanaglorien de l’audiència que han assolit aquest estiu. Tot va tornant a les rutines quotidianes. Els quioscos s’omplen de  petits nous propòsits. Lo de deixar de fumar ja ens ho proposarem per cap d’any.
El món segueix girant molt de pressa o tant a poc a poc com abans. Alguns ens han deixat i altres han arribat. Petites o grans misèries ens tornen a ocupar l’olla i d’altres ja han passat.

9c7c6-dscn1865

 

 

 

 

 

 

La conversa d’ascensor continua essent la calor que ha fet. La del cafè lo fotut que està el Barça. La del mig del carrer allò de lo guapa que estàs o allò que mentre ho puguem explicar…

 

654db-dscn1605

76a35-dscn1247

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s