El temps passa. Jo també.

Resultat d'imatges de verde

El temps passa volant. Tot m’ho confirma. Fa quatre dies encara em suava l’espinada sense haver fet el més mínim esforç. Ara ja venen pluges i la caiguda de les temperatures. Estimbada de l’estiu.
La bàscula en la seva reiteració em fa veure que el meu augment de panxa no és tan sols subjectiu, inflació adiposa.e5ebc-20140514_101719
Als matins ja corren per les aceres infants i adolescent cap el cole o institut. Ha arribat del tot la normalització demogràfica de la ciutat i la seva distribució de costums generacionals.
Una quantitat important transita per l’asfalt nostre de cada dia torneu-nos a donar el dia d’avui. Altres entren o surten dels forats del talp immens que forada la urbe.
Uns quants també tornant a seure als bancs o mirant els canvis de la ciutat i les obres. Apartats per la vellesa o l’atur del brogir productiu o lectiu.
La pressa, la densitat humana, l’aglomeració, el soroll. Cares inexpressives, mirades a terra o al mòbil. Moviments intrèpids de dits a una pantalla…

DSCN3851

Hòstia!, si ja m’he oblidat de tu. Has quedat aparcada en un racó del cervell junt amb un sol en calma. La teva olor, el teu somriure apareixen com una boira en la meva ment. Em fan pensar que el temps passa volant i que, ara mateix amb qualsevol excusa, t’he d’escriure un whats app.

 

DSCN1383

B )

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s