Escolta’m

atur

És estrany viure en l’atur. Passar tantes hores sense l’alienació del treball. A més el meu fill torna a ser amb sa mare. Se’m fa estrany viure amb només la companyia del meu gat.
Passo les hores obsessivament davant de l’ordinador. Escrivint pel meu blog com si fos el meu mitjà de subsistència. Fugint potser de la por, el buit, l’abisme econòmic que amenaça el meu futur.
Sóc feliç en la meva alienació no laboral, la meva bombolla plena de mots i d’imatges. Imatges que des de fa poc manipulo amb el Photoshop. He obert una altra via discursiva i un plaer on tinc la ment discreta.
Crec que és una de les meves vàlvules d’escapament per mantenir el seny. Expressar, crear, compartir paraules o emocions amb gent que, tot i anònima, em fa viure un vincle amb el món. La meva pantalla és la meva finestra a l’exterior.

atur prova
Es fa dur conviure sempre amb el meu jo que no treballa. Que no s’aliena en un horari. Em faig pesat amb mi mateix. Mentre clico el ratolí, teclejo, pedalo o camino.
Mentre jec al sofà, dormo o m’alimento. Mentre penso en què escriuré demà en el meu blog el meu jo sent por, estima o cavil·la. El meu jo necessita expressar per no embogir.
Si tingués feina, a més de guanyar un sou, m’ocuparia les hores. Em podria queixar que no em queda temps per a res més. Hauria d’anar de bòlit amunt i avall i no podria atendre el meu jo pesat. Calla que ara treballo, vaig corrents a dinar o tinc son.
Em cansaria i a la nit m’adormiria exhaust davant del televisor. Em podria obsessionar amb el fill de puta del meu jefe o escaquejar la meva ment parlant amb un company. Compartiria fraternalment amb altres obrers una estona absort en el metro. Segur que escriuria menys al meu blog.

Però no tinc feina i no em puc alienar. Si no t’ho explico puc explotar.

És molt trist tenir que demanar però més trist és tener de robar.

atur

B )

 

 

 

Un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s