Incerteses

 

 

Incert és el futur…I no sembla que la situació política hagi de millorar… La paraula dialogo es diu  buida de contingut. Segueixen amb l’ a por ellos
Jo mentre estic aprenent coses del món digital. Sóc gran i em costa. Per això el blog té per subtítol Vull deixar de ser un analfabet digital. A poc a poc.  Hi ha estones que em diverteixo molt i perdo la noció del temps…
De moment ja tenim al prota. Malgrat que encara  no es mogu ja té articulacions.que no es veuen però està fet a capes  ; ) A veure si no m’entrebanco gaire i vaig avançant una mica més. És complicat i demana temps.

Ahir el polítics van fer una valoració de final d’any.
Pel presidente  tot va bé. Ho seria  encara que se li estigués cremant la bodega del vaixell. Tot és estupendo i no és  millor per culpa de la situació catalana. Ni esmenta el tractament judicial d’un tema polític,  la seva corrupció , que no pot ni aprobar els presupostos, el no afrontament del tema de les pensions ni res de res..  Encara es permet fer broma amb que ell no gobernaria des de Lisboa.  Tot un disparate i lo seu maravellós.

El Rivera  no cap a l’americana del subidón que porta. Parla com si s’hagues  entrenat davant del mirall.

El socialista,(el Abalos es diu oi?) té un carisma que no se li nota i és d’un poc convincent que deprimeix. També maravellosos i ja han aniquilat a Podemos.

Els indepes porten la seva guerra en silenci i no diuen massa res perquè no els hi tornin ha aixafar la guitarra tal com la treuen de la funda.

Entretant, queden hores per passejar pel carrer buscant l’home dels nassos.
I per recordar-nos que res no és normal alguns segueixen a la cel·la.
No passejaran pels carrers i en deuen estar fins als nassos.

 

Error
Aquest vídeo no existeix

 

39523

 

logo-con-cuerpo

 

 

forçut fondo atomium

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s