La roda gira i gira

nens_al_sahara 1

 

La roda gira i gira. No para mai. En els nostres rituals socials celebrem un abans i un després. Però ho fem simplement com un de tants ritus ancestrals. El camí d’aquesta roda transcorre per l’infància, l’adolescència, la maduresa i la senectut. I si és així, serà perquè el neumàtic particular d’un, d’un individuo concret, no ha sofert cap col·lapse, ha estat afortunat. De no ser així la roda comú hauria continuat girant igualment.
El món és un joc de rodes. Des de més personals a més globals. Circumferències concèntriques que ens defineixen, ens limiten, ens fan com som en les nostres múltiples realitats.
Avui, a punt d’acabar la litúrgia d’aquest hivern, tan sols ens queda la nit de reis. Una ocasió més per il·lusionar-se si ets novell o de rememorar i reviscolar temps passats si no n’ets tant.
Després la roda tornarà a girar en la seva quotidiana rutina. Girarem les hores, els dies o els mesos amb més pena o més glòria depenent bàsicament de la nostra actitud i la nostra circumstància. Dins de tot el moviment tenim un petit marge per regir la nostra roda emocional i vital.
En la nostra finitud i limitació però, tan sols ens queda desitjar-nos renovadament salut emocional, orgànica en tots els seus nivells i molta sort.

 

SEGUEIX-ME

 

 

nens_al_sahara 1

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s