Quina mala faena, juez Llarena !!!

llarena toro PLUS

“El cop al prestigi del Tribunal Suprem espanyol és notable. Però no és el més important de la decisió del jutge alemany. El més decisiu és que posa de manifest que la instrucció de la qual és protagonista el jutge Pablo Llarena està viciada d’arrel i que es tracta d’una instrucció nul·la de ple dret per vulneració de drets fonamentals.”

“…Si no hi ha delicte de rebel·lió, no hi ha cap justificació per a l’adopció de la mesura cautelar de la presó provisional. Ningú hauria d’haver passat ni un sol minut a la presó.

Encara que ni tan sols amb la instrucció per delicte de rebel·lió es podria haver impedit la presència del candidat Jordi Sànchez a la sessió d’investidura, aquesta decisió del jutge instructor es justifica encara menys quan el delicte de rebel·lió no existeix. Encara resulta més flagrant la vulneració del dret de sufragi passiu de Jordi Sànchez i del sufragi actiu de tots els ciutadans integrants del cos electoral (article 23). I la violació, per descomptat, de l’autonomia del Parlament.

Tota aquesta cadena de vulneració de drets fonamentals és la que destapa la decisió del Tribunal de Schleswig-Holstein. La instrucció del jutge Pablo Llarena és d’una deformitat constitucional difícil de superar. La ignorància que exhibeix de principis essencials del dret constitucional espanyol (i alemany) és inqualificable.

La vulneració de drets fonamentals comporta no l’anul·labilitat sinó la nul·litat de tota la instrucció.”

 

Part de un article del diari Ara  :

Instrucció nul·la de ple dret

La instrucció del jutge Pablo Llarena és d’una deformitat constitucional difícil de superar

Aqui pots accedir a l’article complert.

 

logo-con-cuerpo

39523

 

llarena toro PLUS

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s