Tots som ella !!!

 

Lesmes provant.jpg
El president del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial, Carlos Lesmes, ha sortit en defensa de la polèmica sentència sobre el cas de la Manada.
En la ment d’un hipotètic ciutadà podrien reverberar les paraules:

“Se sinten coño !  Silencio todo el mundo ! “

El magistrat assegura que el tribunal de l’Audiència Provincial de Navarra ha “valorat minuciosament, en relació als fets imputats, tots els elements de prova aportats per les parts d’acord amb el que estableix la llei i de conformitat amb la jurisprudència”.

En un comunicat, Lesmes diu que la sentència està oberta a “possibles discrepàncies que puguin existir sobre la qualificació jurídica d’aquests fets”, però avisa que han de fer-se “a través del sistema de recursos establert en el nostre ordenament jurídic”.

El president dels jutges critica el que considera “desqualificacions” dels jutges del tribunal de Navarra. Argumenta que la decisió judicial és opinable, però avisa els càrrecs públics que han criticat la sentència que no poden “comprometre la confiança en el sistema judicial”.

Arran de la sentència, diversos polítics van mostrar el seu desacord amb la decisió judicial. La majoria ho van fer remarcant que respectaven la independència de la justícia, però afirmant que no estaven d’acord amb la sentència.

Lesmes recorda que és la Constitució “la que estableix una justícia impartida per jutges i magistrats professionals, independents i imparcials”.

En la ment de l’hipotètic ciutadà podrien reverberar paraules com:

Cuidadin, a veure si algú es quedarà uns quants dies sense pati i sense berenar. Castigat a escriure cent vegades a la pissarra “és la sacrosanta constitució qui estableix una justícia de jutges i magistrats tocats per la mà de Déu que els fa independents i imparcials”.

El president del CGPJ acaba el comunicat assegurant que els jutges són el “baluard de la protecció de les víctimes”.

En la ment del nostre hipotètic ciutadà ara podria quedar reverberant entre els seus plecs cerebrals lo de:
“baluard, baluard….protecció…protecció…víctimes…victimes”

780_0008_5725199_e20f2cfcbb398cfd75061c9bc2768c7b.jpg
Ara volem imaginàriament més alt encara. Imaginem que la ment d’aquest hipotètic ciutadà, que no solament no seria un càrrec públic sinó que seria un simple mindundi, gosés imaginar quelcom com el següent:

Que hipotèticament hi hagués un jutge que, en la seva imparcialitat i independència, considerés que en els vídeos gravats pels acusats només observa cinc homes i una dona practicant actes sexuals en un ambient de gresca i alegria.
Que no apreciés una altra cosa que una crua i desinhibida relació sexual, mantinguda entre cinc homes i una dona, exhibint els seus cossos i genitals en diversos moviments i postures.
Fins i tot que en els gestos, expressions i sons emesos per la jove, ell en desprengués excitació sexual de la molt meuca.

Imaginem que aquest hipotètic jutge sentís una irrefrenable excitació sexual veient aquelles imatges i s’imaginés en el seu endins practicant aquest tipus de sexe en manada judicial amb aquesta impúdica marrana.
Que igual que poden haver-hi presidentes de comunitat cleptòmanes i deu poder haver-hi un hipotètic jutge caspós i masclista que s’emportés una còpia del vídeo a casa per practicar onanisme reiteradament. O que fruís anant de meuques tot projectant en el sostre les imatges d’aquest.

O que sentís certa simpatia per aquells noiets musculosos de currículum tan excelsos.
Inclús perquè també sentis excitació i atracció per aquells homes en la seva engrescada i alegre conducta.

L’hipotètic ciutadà podria arribar a pensar que l’hipotètic jutge potser no seria del tot imparcial i independent. Ni el millor executor del què la santíssima constitució estableix. Que potser quedaria una mica coix això de què fos un baluard de la protecció de les víctimes.

Afortunadament tot plegat és tan sols imaginació d’uns hipotètics personatges. La hipòtesi en el seu conjunt crea una mica d’intranquil·litat en allò de què la sentència està oberta a possibles discrepàncies que puguin existir sobre la qualificació jurídica d’aquests fets.
Perquè a veure qui és el guapo que qüestiona la decisió d’aquest hipotètic jutge. Perquè la seva la decisió judicial serà opinable, però ja ens avisa el presi del TGPJ que els càrrecs públics que critiquin la sentència no poden comprometre la confiança en el sistema judicial.

No em vull imaginar a un pobre mindundi plantejant coses de l’estil i comprometent la confiança en el sistema judicial.

Va de cap a la foguera. Sense ni passar pel talego

 

logo-con-cuerpo

 

iZReR3JD_400x400                  395231

 

Lesmes provant

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s