Arcadi Espada enganxat pintant sobre un llaç groc

 

 

arcadio.jpg

 

Hi ha personatges que per tenir el seu racó en el món dels media pactarien amb el diable. N’ hi ha d’altres, molt poquets, que volen ser directament el diable. Un d’aquest és l’Arcadi Espasa. Egòlatra de professió. Convençut de què anar a la contra el fa millor que ningú.

Imatge relacionada
No perd ocasió per donar la nota. L’Arcadi escriu a El Mundo i va a tertúlies que el paguen per dir les seves burrades. És un personatge llegit i culte però impresentablement fatxenda. Que s’encanta a ell mateix escoltant-se. Va d’expert en teories de la informació i de gran cercador de la veritat. Casualment aquesta sempre s’acaba trobant concordant amb els seus grans postulats.
Espada també és un dels fundadors de Ciudadanos al costat de un altre hipercrak de la seva talla, Albert Boadella. Quan es troben ho fan a cel obert. No hi ha estança on poder encabir aquests dos mega egos a la vegada. Pocs personatges arriben a la seva talla pseudodaliniana.

Aquesta setmana s’ha fet famós per la seva masclista manera de veure el món i opinions sobre La manada. Intel·lectual per sobre del bé i del mal tant pot demanar un vídeo de la vida sexual de la víctima com insultar a totes les dones que té al voltant.
Arcadi Espada. (Foto: Antonio Moreno)
Avui, per rematar la seva setmana de triomfador genial entre tots els mediocres, han sortit unes altres declaracions seves. Parla del Barça i del Madrid. Entre unes quantes perles ha dit aquesta:
“Es más importante para mí ganar el clásico 0-5 que la final al Liverpool”. Afirma  que signaria  guanyar al Barça 0-5 i perdre la Champions. Satisfà així una vegada més el seu onanista desig de provocar i de fer-se veure.

La declaració, tantmateix,  ens dóna pistes de l’estirp del nostre gran divo. Més que l’estima del seu equip el pot l’odi i menyspreu pel seu oponent. El seu cor i la seva anima suren en un bassal de merda.

El millor, però, del personatge és la seva imatge de petulant supèrbia. Amb la barbeta aixecada parla i gesticula d’una forma que genera fàstic i rebuig. És repulsiu veure’l parlar encara que hagis abaixat el volum.

El tio inclús  aconsegueix  que després d’escriure sobre ell, un necessiti anar a la dutxa per treures una pringosa i desagradable sensació d’haver estat a prop seu.

 

Resultat d'imatges de arcadi espada

 

Si vols, mira’l com s’agrada. Pero vigila que esquitxa merda.

 

395231

 

logo-con-cuerpo

 

arcadio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s