Una, grande y libre parella

la pareja 2 def.jpg

 

El president de Ciutadans diu que la fi de la banda terrorista és un avís per als independentistes. S’oposa a qualsevol mena de contrapartida i els posa com a exemple per als que volen trencar un país.

Ser terrorista d’ETA no pot tenir cap benefici davant la justícia. És un missatge als que volen trencar un país. El separatisme terrorista d’ETA no ha aconseguit el seu objectiu i són els demòcrates els que han guanyat

 En una línia similar, Jaime Mayor Oreja -exministre de l’Interior del govern de José María Aznar- va dir en una entrevista a El Español que el projecte d’ETA és el projecte de l’independentisme català.

No hi ha una cosa que pertorbi més els nacionalistes catalans que els diguis que és el mateix projecte. No hi ha un nacionalisme català, un de basc i un de gallec. És el mateix moviment que rau en un complex d’inferioritat respecte el conjunt dels espanyols”

L’intent d’associar el terrorisme etarra amb el moviment independentista català es força bord i palanganero. Digne de ments cretines i nècies com la d’aquesta parella de guardians de les seves essències pàtries.

Quant a lo del complex d’inferioritat dels nacionalistes catalans, bascs o gallecs respecte al conjunt de poble espanyol és boníssim. M’ha fet riure un bon rato.

Quan ells, els molt acomplexats no es consideren  nacionalistes espanyols quan ho són en la versió mes tronada. Són nacionalistes ultra talibans de la branca falangista radical de la seva una, grande y libre.

 

logo-con-cuerpo

395231

la pareja 2 def

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s