Una, grande y libre parella

la pareja 2 def.jpg

 

El president de Ciutadans diu que la fi de la banda terrorista és un avís per als independentistes. S’oposa a qualsevol mena de contrapartida i els posa com a exemple per als que volen trencar un país.

Ser terrorista d’ETA no pot tenir cap benefici davant la justícia. És un missatge als que volen trencar un país. El separatisme terrorista d’ETA no ha aconseguit el seu objectiu i són els demòcrates els que han guanyat

 En una línia similar, Jaime Mayor Oreja -exministre de l’Interior del govern de José María Aznar- va dir en una entrevista a El Español que el projecte d’ETA és el projecte de l’independentisme català.

No hi ha una cosa que pertorbi més els nacionalistes catalans que els diguis que és el mateix projecte. No hi ha un nacionalisme català, un de basc i un de gallec. És el mateix moviment que rau en un complex d’inferioritat respecte el conjunt dels espanyols”

L’intent d’associar el terrorisme etarra amb el moviment independentista català es força bord i palanganero. Digne de ments cretines i nècies com la d’aquesta parella de guardians de les seves essències pàtries.

Quant a lo del complex d’inferioritat dels nacionalistes catalans, bascs o gallecs respecte al conjunt de poble espanyol és boníssim. M’ha fet riure un bon rato.

Quan ells, els molt acomplexats no es consideren  nacionalistes espanyols quan ho són en la versió mes tronada. Són nacionalistes ultra talibans de la branca falangista radical de la seva una, grande y libre.

 

logo-con-cuerpo

395231

la pareja 2 def

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s