La roda del temps

 

 

1966_Cancons_de_la_roda_del_temps

 

Vaig fent tombarelles entre el pas del temps imparable. Tot succeeix massa ràpid. Les setmanes s’encadenen amb una fluïdesa sorprenent. Tot just acabo de passar pel costós dilluns a primera hora que ja s’acosta l’alegria del divendres.

Al meu cos li costa anar al ritme que demana el dia a dia laboral. Acaba anant a dormir tard intentant aprofitar una última estona de lleure. Es lleva cansat. Mig adormit i amb pressa arriba per als pèls per començar una nova jornada.

A la feina badalla, sovint arrossega són. Es queixa i aprofita qualsevol circumstància per descansar un moment.

Es passa el dia mirant el rellotge. Li costa arribar a l’hora de plegar

raimon-cancons-de-la-roda-del-temps-portada

Quan per fi és lliure s’estressa entre les coses pendents. Quan no és passar pel  super i la farmàcia és una altra cosa. Altre cop la pressa per anar resolent petites quotidianitats. Lluitant per esgarrapar minuts on poder jeure i descansar. Però la ment vol escriure al blog i roba temps de sofà i tele. Quan ho comença a tenir envestat ha de parar perquè l’hereu reclama el sopar. En no res tornarà a estar apurant minuts al son per poder gaudir d’algun moment més de la jornada.

Demà el despertador reiniciarà el bucle.

 

logo-con-cuerpo.png

 

1966_Cancons_de_la_roda_del_temps

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s