Aznar return

aznar power

I aquí estem, la dinastia dels Aznar fregant-se les mans perquè veu molt a prop, ara sí, tornar al poder. Ja té un hereu que regna a Ciutadans i ara està a punt de tenir-ne un altre al PP. Què pot anar malament?

P.D. Portem dies analitzant les semblances i diferències entre Pablo Casado i Albert Rivera. El millor ho escrivia ahir ‘El Jueves’: els bombers van haver de rescatar Rivera del seu pis perquè portava tres dies parlant a un mirall pensant-se que tenia Casado davant seu.

cartell_llibertat_presos1756939073

logo-con-cuerpo

aznar power

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s