La roda del temps

 

Vaig fent tombarelles entre el pas del temps imparable. Tot succeeix massa ràpid. Les setmanes s’encadenen amb una fluïdesa sorprenent. Tot just acabo de passar pel costós dilluns a primera hora que ja s’acosta l’alegria del divendres.

Al meu cos li costa anar al ritme que demana el dia a dia laboral. Acaba anant a dormir tard intentant aprofitar una última estona de lleure. Es lleva cansat. Mig adormit i amb pressa arribo per als pèls per començar una nova jornada.

A la feina badallo, sovint arrossego són. Em queixo i aprofito qualsevol circumstància per descansar un moment.

Em passo el dia mirant el rellotge. Em costa arribar a l’hora de plegar

raimon-cancons-de-la-roda-del-temps-portada

Quan per fi sóc lliure m’estresso entre les coses pendents. Quan no és passar pel  super i la farmàcia és una altra cosa. Altre cop la pressa per anar resolent petites quotidianitats. Lluitant per esgarrapar minuts on poder jeure i descansar. Però la ment vol escriure al blog i roba temps de sofà i tele. Quan ho començo a tenir envestat he de parar perquè l’hereu reclama el sopar. En no res tornarè a estar apurant minuts al son per poder gaudir d’algun moment més de la jornada.

paolo-ceric-patakk-mejores gif-gifmaniacos.es (40)

 

Demà el despertador reiniciarà el bucle.

 

 

paolo-ceric-patakk-mejores gif-gifmaniacos.es (6)

 

logo-con-cuerpo.png

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s