Esperança

 

cansado 24/7 GIF por tatyanazhilyaeva

Segona planta d’un dels edificis del World Trade Center de Cornellà. Trepitjant la moqueta d’un espai de mitja planta sense parets. Tot de taules agrupades en grups i armaris baixos fent de fronteres. M’assec a la meva cadira de la meva taula davant del meu ordinador i el meu telèfon. D’anar amunt i avall cap a la meva cel·la de meditació a la Cerdanya he passat a estar quasi vuit hores davant d’un ordinador. L’ambient és pulcre i amable.

computadora recursividad GIF

Tot i la merda de sou vaig feliç mudat amb les meves camises i els meus pantalons. Per un obrer que sempre ha vestit de blanc a l’indústria farmacèutica o d’altres uniformes és un plaer portar l’uniforme de persona. Els divendres plego a les tres com una persona i em donen un tiquet restaurant els altres dies. Tampoc havia gosat mai de la llibertat de n’hi haver de fitxar.

rick ross arte GIF
Al costat de casa, adéu cotxe, autopistes i cues, en un horari de persona i flexible.
Fins ara traginava amb productes que podien ser perillosos per la salut i en la meva darrera feina capses pesades que contenien aires condicionats o calderes. Movent-los amb maquinària o a mà. Dempeus amunt i avall.
Treballs no exempts d’algun perill.
Ara tragino amb codificar claus i cortar-pegar per diverses bases de dades tranquil·lament jagut.
S’han acabat els Lunes al sol. El que un dissabte no sigui gaire diferent d’un dilluns. Torno a girar a la roda dels que són en el món laboral. Mola.

dead end running GIF by Trippyogi
Ja veus. Amb una merda de sou però més feliç que un gínjol.

Imatge relacionada

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s