Qui som?

Certament no som gaires.

PROVA88888.jpg
Oriol

oriol.novell@gmail.com
oriol23.cat         oriol23.com

En el facebook he vist que existim almenys tres Oriols Novell’s… Pensava qlogo-con-cuerpoue el món, o Catalunya, era més petita… Jo només sóc el de les dades d’aquí dalt.

També hi ha un altre oriol23 sense .cat ó .com que tampoc sóc jo.

En tot el blog,  a part de mi,   hi ha un col·laborador permanent a la secció ART POLÍTIC.

A partir del 03.12.15,  incorporo il·lustracions i textos de caràcter polític o d’actualitat que agafo dels correus electrònics d’un estimat company, en  Joan,  que ja es el col·laborador amb més entrades del blog.

Sempre que utilitzo quelcom escrit per ell acabo aquest post amb la salutació de Salut ! , que ell mateix fa en els seus mails.

A totes les altres seccions gairabé tansols hi publico jo.

 ………..

Com que sóc en un procés de reorientació professional
aprofito aquest espai per fer una mica de promoció del meu currículum.

Llicenciat en Psicologia per la U.B.

Diverses càpsules d’aprenentatge en eines 2.0 i d’altres àmbits a Porta22 de Barcelona Activa. C.P. en “Projectes Multimèdia Audiovisuals Interactius”.

He treballat més de dues dècades com a Tècnic de Control de Qualitat en la Industria Farmacèutica.

Amb anterioritat, he fet diverses tasques professionals dins del entorn de magatzem i control de stocks en unes quantes empreses.

I abans, durant molts anys, vaig realitzar tot tipus de tasques en una empresa familiar de representació comercial i distribució d’industries alimentàries en tota l’àrea metropolitana.

Però d’això fa molts anys. Parlem de quan era jove.

Ara exploro amb el blog modes d´expressió que cada cop tinguin més audiència.  Intento sortir d’una closca de cargol per créixer expressivament , audiovisualment, políticament,… en tots els ambits digitals que m’ho posibilitin .  Expresso luego existo.

 

 

nespresso

 

Creativitat i imaginació al poder

 

logo-con-cuerpo

 

Anuncios