Qui som?

Certament no som gaires.

PROVA88888.jpg
Oriol

oriol.novell@gmail.com
oriol23.cat

En el facebook he vist que existim almenys tres Oriols Novell’s… Pensava qlogo-con-cuerpoue el món, o Catalunya, era més petita… Jo només sóc el de les dades d’aquí dalt.

També soc al Facebook, Twiter i Instagram però, o els utilitzo poc, o hi ha el mateix contingut que en el blog.

També hi ha un altre oriol23 sense puntcat  que tampoc sóc jo.

En  el blog,  a part de mi,   hi ha un col·laborador permanent a la secció ART POLÍTIC.

A partir del 03.12.15,  incorporo il·lustracions i textos de caràcter polític o d’actualitat que agafo dels correus electrònics d’un estimat company, en  Joan,  que ja és el col·laborador amb més entrades del blog.

 

A totes les altres seccions  tan sols hi publico jo.

 ………..

 

Com que sóc en un procés de reorientació professional
aprofito aquest espai per fer una mica de promoció del meu currículum.

Llicenciat en Psicologia per la U.B.

Diverses càpsules d’aprenentatge en eines 2.0 i d’altres àmbits a Porta22 de Barcelona Activa.

Certificat professional  en “Projectes Multimèdia Audiovisuals Interactius” als Salesians de Sarrià.

He treballat més de dues dècades com a Tècnic de Control de Qualitat en la Indústria Farmacèutica. Darrerament he treballat també com a Tècnic en quatre farmacèutiques més de forma eventual.

He après a treballar segons procediments normalitzats de treball per garantir la qualitat de les meves tasques. He après a rebre consignes generals i especifiques per executar en l’àmbit de totes les meves operacions i la meva producció.

He après a engranar les meves competències personals en objectius per optimitzar les actuacions d’un departament com és el de control de qualitat. Però sé modificar els meus aprenentatges adaptant-los a les necessitats del que  se’m demani per a altres departaments o missions.

Amb anterioritat, he fet diverses tasques professionals dins de l’entorn de magatzem i control d’estocs en unes quantes empreses.

I abans, durant molts anys, vaig realitzar tot tipus de tasques

( incloses les de magatzem, control d’estocs, organització de la petita flota de repartiment, visites a clients per diverses gestions, entre elles les de cobrament de factures relacionades amb aquests estocs, gestió administrativa,   gestió de comandes i equip de vendes, etc )

en una empresa familiar de representació comercial i distribució d’indústries alimentàries en tota l’àrea metropolitana.

Però d’això fa molts anys. Això va ser al principi de la meva carrera professional.

Ara, mentre no tingui la sort de reincorporar-me laboralment, exploro amb el blog modes d’expressió que cada cop tinguin més audiència. Intento sortir d’una closca de cargol per créixer expressivament, audiovisualment, políticament, en tots els àmbits digitals que m’ho possibilitin. Expresso luego existo.

 

nespresso

 

 

Creativitat i imaginació al poder mentre no surto d’aquest forat que és l’atur.

Inclús crec que el meu blog no m’ajuda gaire a trobar feina. Si entro en un procés de selecció moltes vegades el primer que fan és mirar que troben de tu a la xarxa.

Els puc semblar un radical. És fàcil que no vulguin entretenir-se a separar les meves competències en el món laboral de la meva  gestió d’un blog de temàtica política com a afició personal mentre no treballo.

Potser tan sols veuen un personatge outlayer de qui no es pot assegurar bones aptituds  i competències professionals molt necessàries en el món actual. Potser no es molesten en diferenciar  la meva vida professional de la meva vida privada.

Tant de bo  aviat tingui un dilema entre el temps que puc dedicar a la meva afició i el temps que hagi de dedicar a la meva nova ocupació laboral.

Si has arribat fins aquí, gràcies per la teva atenció.

logo-con-cuerpo